Menu Luk

TRAVEL

Da Inge i sin tid blev rimelig afhængig af sin kørestol, var meldingen fra de "kloge" hoveder, at vi så måtte belave os på, at det med at rejse ville være begrænset til nogle af de mere ordinere chartermål, og nogle få hovedstæder i Europa.

Imidlertid brød ingen af os om den fremtid, hvorfor vi besluttede os for at udfordre den besked, og bevise for os selv, at vi kunne rejse hvor vi ville, også med en kørestol ( næsten da).

Dette har bragt os rundt til mange steder i verdenen, og bevist at et handicap ikke er nogen hindring for at rejse, også uden for de trygge rammer, det er mere et spørgsmål om vilje.

De bedste rejser har været rundrejserne på egen hånd, dem vi selv har arrangeret, og dem, hvor vi har været på mere exotiske rejsemål så som Vietnam, Syrien, Jordan og Iran.

Vi lagde ud, med at tage til New Zealand i januar 2000 i autocamper, og siden rundt i bil, i Tyrkiet, Sicilen, Sydengland, USA x 3, Canada x 2, Island, , som før nævnt Vietnam, Syrien, Jordan, Iran, Europa rundt ad flere omgange, Istanbul et utal af gange samt diverse europæiske hovedstæder.

Som tidligere nævnt, har vi lavet det meste selv, idet de fleste standardrejser ikke er egnede til personer i kørestol, og hvor dette ikke har været muligt, f.eks. Vietnam og Iran, er det sket i godt samarbejde med rejsearrangørerne. Vi har altid rejst alene, ikke som en del af en gruppe, da vi selv foretrækker dette. I øvrigt har det ikke været specielt dyrere at anvende den rejseform.

Jeg har samlet lidt om vores erfaringer med, at rejse med en kørestol i linket nedenfor

AT REJSE MED EN KØRESTOL